La nostra marca, s'inspira en diversos conceptes. Estimem la natura i els aires rústics. Així doncs, ens encanten les peces de punt de teixits naturals i fetes a mà. També els estils d'èpoques passades, distingides i sofisticades. Però sobretot ens enamoren els aires bohemis, encara que sempre amb un punt elegant, minimalista i romàntic.

Sempre apostem per teixits actuals de qualitat, brodats de cotó, guipours, brodats de seda, puntes de cotó, gases de seda, tuls brodats, creps... De la mateixa manera que vam optar per acabats d'alta costura i tenim cura de cada petit detall de les nostres peces.

A Anna Deulofeu, treballem per fer sentir especial i única a la núvia que vestirà el nostre disseny en el seu gran dia. Volem realçar la naturalitat i el seu estil propi. Fer-la sentir ella mateixa en la seva millor versió.

"Com a dissenyadora, la meva il·lusió per crear peces comença de petita, veient cosir la meva àvia i la meva mare. Amb el temps, l'experiència, em va fer crear admiració per les peces úniques, on els dissenys cobren un valor artístic, donada la complexitat dels patrons i la delicadesa dels materials i acabats.

Les ganes i l'entusiasme han anat creixent, fins a tenir l'oportunitat de convertir una passió en aquest emocionant projecte."


Contacte amb nosaltres